posted
Chcel by som do svojej kancelárie pridať niečo, čo by jej dodalo príjemnú atmosféru a zároveň pôsobilo moderne. Pracujem veľa hodín pri počítači a chcel by som mať v priestore niečo, čo mi pomôže lepšie sa sústrediť a zároveň ho vizuálne obohatí. Počul som, že machové dekorácie majú upokojujúci efekt. Máte niekto skúsenosti s ich umiestnením v kancelárii?
| IP: Logged |
posted
Machové dekorácie sú ideálne do pracovného prostredia, pretože nielenže skrášľujú priestor, ale zároveň majú pozitívny vplyv na pohodu a koncentráciu. V mojej kancelárii mám závesnú lampu s machom a nielenže vyzerá úžasne, ale jej zelená farba pomáha zmierniť únavu očí. Mach navyše absorbuje hluk, takže priestor je tichší a príjemnejší na prácu. Ak chceš niečo menšie, môžeš skúsiť betónovú vázu s machom na stôl alebo drevenú misku s lišajníkom. Skvelý výber dekorácií do kancelárie nájdeš tu: https://www.ekomoss.sk/dekoracie-s-machom/. Určite si tam vyberieš niečo, čo tvoju kanceláriu premení na príjemnejšie miesto.
posted
Presne niečo také som hľadal! Páči sa mi nápad so závesnou lampou s machom, vyzerá to štýlovo a prakticky. Vďaka za super tip!